Nacionalni posvet Z umetnostjo o športu, gibanju, naravi in zdravju

EWOS BEACTIVE visual green 1024x203

 

Vljudno vabljeni na nacionalni posvet Z umetnostjo o športu, gibanju, naravi in zdravju (partner posveta je tudi Društvo Bralna značka Slovenije - ZPMS): https://www.zrss.si/objava/event/nacionalni-posvet-z-umetnostjo-o-sportu-gibanju-naravi-in-zdravju

 

Strokovni delavci vrtcev, osnovnih in srednjih šol vabljeni na nacionalni strokovni posvet Z umetnostjo o športu, gibanju, naravi in zdravju, ki bo potekal v okviru Evropskega tedna športa.

Na posvetu bodo predstavljene nekatere možnosti in priložnosti za povezovanje umetnosti s  športom, gibanjem, naravo in zdravjem.

 

Organizatorji: Zavod RS za šolstvo, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Ministrstvo za kulturo, Olimpijski komite Slovenije -Združenje športnih zvez in Kinodvor.


Partnerji:
Slovenska kinoteka, Art kino mreža Slovenije, Javna agencija za knjigo RS, Društvo Bralna značka Slovenije - ZPMS, Mestna knjižnica Ljubljana, Zavod Divja misel, Center šolskih in obšolskih dejavnosti, Gozdarski inštitut Slovenije, Javni zavod Mala ulica, Otroški in mladinski program RTV Slovenija.

 

Kotizacije ni.

 

Prijavite se lahko do 21. septembra 2018.

 

Priloge: